2018. június 19. kedd, Gyárfás napja
Bayer Zsolt felesége irányítja a vérellátó szolgálatot
Szerző(k): magyarnarancs.hu
Dátum: 2018-06-12 08:24:46
küldés levélben nyomtatás nyomtatás pdf domkumentumba
Drexler Donát távozása után általános helyettese, Bayerné Matusovits Andrea felel most az intézmény vezetéséért.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere menesztette Drexler Donátot az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) főigazgatói székéből, és általános helyettese, Bayerné Matusovits Andrea felel most az intézmény vezetéséért – értesült a Magyar Narancs. A lap úgy tudja: az OVSZ országos hálózatának valamennyi dolgozója megkapta az értesítést arról, hogy már Bayerné az OVSZ felelős aláíró vezetője.

Az aneszteziológus–sportorvos Bayerné eddig a vérellátó általános főigazgató-helyettesként dolgozott, 2016-ban szinte Drexler Donáttal együtt érkezett a szolgálathoz. Mindketten szegediek, közös vállalkozásaikban éveket töltöttek együtt.

Drexlert 2012-ben kinevezték a kórházak központi beszerzéseit intéző Egészségügyi Ellátó Központ Zrt. vezérigazgatójává. Az OVSZ-hez való távozásáig, 2016. szeptemberig ott dolgozott, és az igazgatóságban 2015-től Bayerné is helyet kapott. Ezt a pozíciót 2017 februárjáig meg is tartotta amellett, hogy 2016 szeptemberétől az OVSZ általános főigazgató-helyettesi feladatait is ellátja.

Forrás: magyarnarancs.hu

Kapcsolódó témák:                                     Legolvasottabb témák:                          
Hozzászólások